Home » CV reparatie en onderhoud Waalre loodgieter

CV reparatie en onderhoud Best loodgieter

CV onderhoud: periodiek of eenmalig?

CV reparatie en onderhoud Waalre is iets waar men pas aan denkt als het vaak te laat is, steeds meer mensen hebben een Cv­ketel die het steeds doet en waar ze zelden naar omkijken.

Onze diensten:

verstopping Waalre
verstopping loodgieter Waalre
verstopping riolering Waalre
verstopping riolering Waalre
verstopping rioolreiniging Waalre
lekkage Waalre
lekkage detectie Waalre
lekkage dakkapel Waalre
lekkage dakdekker Waalre
lekkage opsporen Waalre

Bel 040-231-97-37 voor professionele loodgieters Uit Waalre.

De CV hangt vaak op een vergeten plek. Maar indien u wakker wordt blijkt het koud te zijn. Dan is het helaas te laat want dan zit u meteen in de kou. Daarom is CV reparatie en onderhoud Waalre belangrijk, dit hoeft meestal slechts 1 keer per jaar te gebeuren.

 

Een onderhoudscontract, ja of nee?

Het is altijd goed om een onderhoudscontract af te sluiten. Onze CV monteur neemt dan eens in het jaar contact metCV reparatie en onderhoud-best
u op om even uw ketel langs te lopen. Op deze wijze voorkomt u veel storingen en mocht indien u toch opeens een kleine storing hebben, dan heeft u meteen onze erkende monteur bij de hand. U kunt ook een eenmalig onderhoud kiezen, dan zit u meteen nergens aan vast en wordt uw ketel toch onderhouden!

CV storing, wat kan ik zelf doen?

Bij een CV storing kunt u voordat u de monteur belt zelf een aantal checks doen. Ten eerste is het altijd een goed idee om even de ketel te resetten. Dit doet u door het resetknopje in te drukken of de stekker er even uit te trekken.

Bel 040-231-97-37 voor professionele loodgieters Uit Waalre.

Naast CV reparatie en onderhoud Waalre doen zijn wij ook bezig met verstoppingen en riolering, de aanleg en onderhoud van waterleidingen, Dakbedekking, CV reparatie en onderhoud Waalre en Zinkwerken”.

No votes yet.
Please wait...